Çok salonlu ortak sınavların en zahmetli kısmı organizasyondur. Salon dağıtımı, gözetmen ataması ve oturma planını adım adım nasıl hazırlayacağınızı anlatıyoruz.
Sınav günü kullanılacak salonları ve kapasitelerini tanımlayın. Müzik odası, laboratuvar gibi standart dışı mekânlar da salon olarak tanımlanabilir; kullanılmayacaklar pasife alınır.
Her salona farklı sınıflardan öğrenciler dengeli biçimde atanır. Kelebek kuralı gereği aynı sınıftan öğrenciler yan yana gelmez.
Her salona gözetmen atanır, salon listesi ve gözetmen çizelgesi hazırlanır. Salon listeleri sınavdan en az 1 saat önce sınıflara asılmalıdır.
Sınavdan en az 1 saat önce; öğrenciler yerlerini paniğe kapılmadan öğrensin.
Evet; kelebek sınav programı öğretmen listesine göre salonlara dengeli gözetmen atar, isterseniz manuel sabitlersiniz.
Devamını Okuyun
Kopya, sınav sonuçlarının gerçekliğini bozar. Oturma düzeninden gözetmen planına kadar etkili kopya önleme yöntemlerini ele alıyoruz.
Oku →Merkezi sınavlarda başarı yalnızca bilgiyle değil, ortama alışkanlıkla da ilgilidir. Öğrenciyi sınav koşullarına alıştırmanın yolları.
Oku →İlkSMS ile SMS, WhatsApp, e-Yoklama, ders programı ve daha fazlası tek üyelikte. Ücretsiz demo ile başlayın.
Size özel müşteri temsilciniz en kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçecektir.
Müşteri hizmetlerimizle de görüşebilirsiniz:
Numaranızı bırakın, ekibimiz en kısa sürede sizi arasın.